Klimaattechniek


Comfortabel binnenklimaat
Een comfortabel binnenklimaat is van groot belang voor ons welzijn. Gemiddeld brengen we met zijn allen meer dan 80% van onze tijd door in een binnenklimaat. Toch toont een grootschalig uitgevoerd Europees onderzoek aan dat de luchtkwaliteit in gebouwen en woningen soms tweemaal zo ongezond is als de buitenlucht. Een slechte kwaliteit van het binnenklimaat is ongezond en het kan leiden tot uiteenlopende klachten zoals: hoofdpijn, benauwdheid, vermoeidheid en dergelijke. Uiteindelijk leidt dit tot onnodige kosten door uitval van het personeel. Gezien de ruime hoeveelheid tijd die we binnen verblijven is het zeer belangrijk om hier eens zorgvuldig naar te kijken.

Een goed klimaat wordt gerealiseerd wanneer de juiste componenten van uw installatie zijn gekozen, correct werken en de distributie van lucht of water naar de eindgebruikers in orde is.

Regelmatig zijn klimaatklachten het gevolg van defecten of een onjuiste afstelling van deze componenten.

Het is belangrijk om deze afstellingen van CV-ketels, koelmachines, luchtbehandelingskasten, bevochtigers, pompen etc. te optimaliseren waarbij niet alleen klimaatklachten worden verholpen maar ook uw energierekening sterk daalt.

Voor deze installaties kunnen wij u adviseren, installeren, onderhouden en repareren.

Adresgegevens:
Binnenhavenstraat 45
7553 GH Hengelo

Contact:
E-mail: info@calypsogroep.nl
Telefoon: 074 - 76 00 601

Overiges:
KvK.: 08185242
BTW: NL82820185760B01
IBAN: NL70 RABO 0136 1155 00